Ремонтиране на баня

Ремонтиране на баня

Ремонтиране на баня от нас, фирма Лукс Ремонт. Ако банята ви се нуждае от ремонт, освежаване, цялостна промяна и нов вид, нашият професионален екип с над 25 годишен опит, може да се погрижи вашата баня да бъде в нов, изискан, съвременен и елегантен вид. Имаме много завършени обекти и доволни клиенти, и продължаваме да подобряваме услугите които предлагаме, с нуждите на клиентите, за да срещнем всички тяхни очаквания

Заявете оглед
Ремонтиране на баня

Фирмата ни предлага качествено ремонтиране на баня, придавайки и нов съвременен и завършен красив вид. Също така изпълняваме и дизайнерски решения от плочки, фризове и керамични пана.

Ние знаем, че на пазара има огромен избор на фаянс, теракота, камък и други облицовъчни материали, подходящи за баня. С новите технологии, с които разполагаме, многото нови материали и познаването им може да направи Вашия ремонт по – качествен и по – успешен, а екипът ни е от професионалисти с дългогодишен опит и винаги добро отношение към клиента. Ако се нуждаете от услугата, можете да се свържете с нас и да заявите оглед.