Отоплителна инсталация

Отоплителна инсталация

Отоплителната инсталация е една от най-важните във всеки дом. Тя осигурява комфорта и уюта през студените дни, а изпълнена качествено с правилните материали успява да генерира нисък разход на енергия и съответно по-ниски месечни финансови разходи. Разбирайки всичко това, ние сме се специализирали в ремонта и изграждането на отоплителни  инсталации в жилищни, административни и обществени сгради.

Заявете оглед

За да обезпечим всичко това, ние сме инвестирали в оборудване от висок клас съвременна апаратура и опит в ремонта и изграждането на отоплителни инсталации. Разполагаме с обучен екип от професионалисти, който може да се справи с преправяне на вече съществуващата отоплителна инсталация, така че да я направи
по-енергоефективна, използвайки съвременни материали и техники. Разполагаме с пълен набор от инструменти за смяна на корозирали тръби, подмяна на спирателни кранове, изграждане на байпас, смяна на термоглави и термовентили, отстраняване на течове от тръби и радиатори, смяна на циркулационни помпи, монтаж и смяна на автоматични пълначки, пълнене, източване и обезвъздушаване на отоплителната инсталация. Освен това можем да Ви предложим и цялостно изграждане на подово отопление, което да отговаря на всички съвременни изисквания, гарантирайки високо качество и дълготрайност на направената от нас инсталация. И накрая, но не на последно място, можем да Ви предложим цялостна смяна на радиаторите във Вашия дом и тяхното извозване.

  • Професионално изпълнение
  • Качествени материали
  • Спестявате време
  • Доволни клиенти

Независимо дали става дума за теч от тръби, разширителни съдове, термовентили, фитинги и кранове или от радиатори – ние сме на Ваше разположение.

Освен за отстраняване на внезапни аварии, можете да ни потърсите и за планова профилактика и ремонт на Вашата отоплителна инсталация. Сигурни сме, както в подготовката на специалистите си, така и във влаганите материали, и получавате гаранция за извършените дейности. При това можете да разчитате на коректно отношение и конкурентни цени.