Къртене и изхвърляне на строителни отпадъци

Къртене и изхвърляне на строителни отпадъци

Къртенето в строителството е неизбежен процес. Независимо от причината, той сам по себе си е изключително труден и деликатен и, ако не се изпълнява според точни указания, неминуемо води до сериозни и често пъти трудно решими проблеми.

Заявете оглед

Началната фаза на много от ремонтите е свързана с къртене. То е подценявано, в резултат на което се захващат хора, които съвсем нямат необходимите познания и опит в тази сфера. Понякога се налага къртене на фаянс с цел поставяне на нови плочки или пък тухли, за да се преместят и вдигнат стени. Всички тези процеси се изпълняват от професионалисти със специално оборудване и екипировка. Това се налага, защото трябва да се обръща особено внимание да не бъдат засегнати инсталации (Ел. или ВиК), дограма и други обекти. Ние, като фирма, предлагаме къртене на стени, колони, трегери, цялостно къртене на баня, на гипсокартон и газобетон, зидария, оформяне на отвор за врати и прозорци, както и къртене на фаянс и теракота.

  • Професионално изпълнение
  • Качествени материали
  • Спестявате време
  • Доволни клиенти

Освен къртене „Лукс ремонт“ предлага чистене и извозване на отпадъците от строителната площадка до депо за отпадъци, което значително би облекчило строителната дейност. При проявен интерес от Ваша страна, не се колебайте да се свържете с нас.